Nilgül

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

Join the forum, it's quick and easy

Nilgül

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

Nilgül

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nilgül

Nilgül Fan Club

Nilgül Fan Club Açıldı...

Similar topics

Standat Popçu Değilim

nilgulist
      nilgulist
      ADMİN
      ADMİN

Standat Popçu Değilim Empty Standat Popçu Değilim

Mesaj tarafından nilgulist Paz Ağus. 23, 2009 5:56 pm

Kelebek

Standart popçu değilim

08.06.2005

Üçüncü albümünü çıkaran Nilgül, kendisine standart popçu gibi yaklaşılmasından rahatsızlık duyuyor. Hiçbir zaman renkli dünyanın büyüsüne kapılmadığını söyleyen Nilgül, ‘Herkesin kafasında standart bir popçu var. Oysa o şablonları yıkabilecek insanlar da olabilir’ diyor.

- İlhan İrem’in ‘Konuşamıyorum’ adlı şarkısını seslendiriyorsun. İlhan İrem’e ulaşmak çok zor olmalı. Hem de şarkılarını sanatçı arkadaşlarına vermesi pek alışkın olmadığımız bir durum.

Kendi şarkısını ilk defa bana veriyor. Biraz da tesadüf oldu. Çünkü İlhan İrem’i kimse bulamıyor. Benim çalıştığım şirkete geleceğini öğrendim ve ben de o gün şirkete gelip, bu isteğimi belirttim. Önce sıcak bakmadı. Bir önceki albümlerimi alıp, sesimi dinledikten sonra tamam dedi. Onun şarkısı benim için çok önemli ve bana olan bir emanet gibi aslında. Ben bu şarkıyı çok üzerine titreyerek okudum. Onun fikrini bilmiyorum ama inşallah beğenmiştir.

- Bu kadar değerli müzisyenlerin köşelerine çekilmeleri, senin umudunu kırıyor mu?

Ülkemizdeki değerlendirme sistemi biraz yanlış işliyor. Biz büyü satıyoruz ve bu yüzden ruh sağlığımızı bozuyoruz. O büyüye önce müzisyenlerin ve sanatçıların inanmaması gerekiyor. Ruh sağlığımı korumak için geri planda kalmayı tercih ediyorum.

YAŞIMDAN UTANMAM

- Şöhret senin için ne kadar önemli?

Şöhret aslında bir illüzyon. Şöhret olup da eğer ayaklarınız yere sağlam basmıyorsa, aile, arkadaşlarınız, altyapınız birikiminiz sağlam değilse saçmalarsınız.

- Peki görsellik ne kadar önemli?

Bana görsellikle baktığınızda birçoklarından farkım yok. 33 yaşındayım ve bağıra bağıra 33 yaşında olduğumu söylüyorum. Yaş insanların utanacağı bir şey değildir. Bir kere bunu kadınların kafasına empoze etmesinler! Yaş nedir ki, birilerinin potansiyel sevgili olma durumlarını yok etmek midir yoksa? Benim böyle bir isteğim yok ki!

Altında hep kendini pazarlama taktiği var. Bütün kadınlar kendini pazarlamak istemiyor yani, böyle bir şey yok. Bu ülkede çok akıllı genç kız ve kadınlar da var.

Şablonlara uymuyorum

Tabii ki hoş görünme isteği bütün insanlar için doğal! Ama amaçlı bir görünüm olursa, bunda bir anormallik vardemektir! Bir de karşımdaki insan beni hoş görüp de bana değer verecekse bunda da bir anormallik vardır!

Benim dış görünümümden de öte iç güzelliğim var.

Herkesin kafasında standart bir popçu var. Oysa kimse düşünmüyor ki o şablonları yıkabilecek ya da o şablonlara uymayabilecek insanlar da olabilir... Ben bir magazin malzemesi olmaktan kaçınıyorum, çünkü o ben değilim.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 1:48 pm