Ben uzun yıllardır Nilgül dinleyen ve en büyük fanlarından biri olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.Bunun yanında Funda Arar, Şebnem Ferah, Candan Erçetin, Aylin Aslım, Burcu Güneş ve Zara gibi isimleride beğeniyle dinlerim ya siz?
5 posters
Nilgülden Başka Kimleri Dinlersiniz
ibrahim88- ADMİN
Benimde açıkcası en sık dinlediğim isim NâLâN'dır. (Of Aman Nâlân). Bunun dışında Nilgül, Volkan KONAK ve rahmetli Kazım KOYUNCU ilk söyleyeceğim isimler...
Freddy- Mesaj Sayısı : 20
nilgül dışında hayranı olduğum sanatçılar: ayşegül aldinç, izel, nalan, sibel tüzün, aşkın nur yengi, yeşim salkım, emel müftüoğlu, sibel alaş, harika avcı, candan erçetin, levent yüksel, ümit sayın, metin arolat, akın, pınar aylin, yonca lodi, yıldız tilbe, sertab erener, gülşen, harun kolçak, nilüfer, asya, eda & metin özülkü, sibel can, soner arıca, tarkan, yonca evcimik, hakan peker, niran ünsal, bendeniz
yabancılardan; kylie minogue, madonna, robbie williams, enrique iglesias, anastacia, dido, britney spears, jennifer lopez, kelly rowland, cher, )))))
yabancılardan; kylie minogue, madonna, robbie williams, enrique iglesias, anastacia, dido, britney spears, jennifer lopez, kelly rowland, cher, )))))
ibrahim88- ADMİN
Maşallah Freddy NâLâN'ı bende severim
viya18- Mesaj Sayısı : 15
ezginin günlüğü,ayna,kazım koyuncu:(,candan erçetin,kıraç,erkin koray,ogün sanlısoy,hayko cepkin,emre aydın,badem,bülent ortaçgil,şebnem ferah,melih görgün,nedim zeper,zülfü livaneli ve ahmet kaya nilgül'ün haricinde dinlediğim şarkıcılar
enstürmantal olarak ise hasan cihat örter,yansımalar ve farid farjad'ı dinlerim...
enstürmantal olarak ise hasan cihat örter,yansımalar ve farid farjad'ı dinlerim...
Freddy- Mesaj Sayısı : 20
evet çok fazla hepsini çok seviyorum ve çoğunun da tutkunuyum ama Sevgimi hepsine paylaştırmakta güçlük çekmiyorum
SuNGuR- Mesaj Sayısı : 6
funda arar, ahmet şafak osman öztun. ugur ışılak